خبرهای روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
استفاده از ماسک جهت حضور در دانشگاه الزامی است
دانشجویان، اساتید و کارمندان گرامی استفاده از ماسک جهت حضور در دانشگاه به منظور حفظ سلامت و پیشگری از شیوع کرونا الزامی است. بدیهی است حبس ابلاغ ستاد مبارزه با کرونا شهرستان دشتی از حضور افراد بدون ماسک در دانشگاه جلوگیری خواهد شد.
وام دانشجویی
دانشجویان که مشکل پرداخت شهریه دارند می توانند از وام های دانشجویی دانشگاه استفاده کنند. با عنایت به مشکلات مالی برخی از دانشجویان تسهیلات بانکی ویژه دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی در نظر گرفته شده است. وام دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد تا 10 میلیون تومان و در مقطع کارشناسی تا 7/5 میلیون تومان و مقطع کاردانی حداکثر 2/5 میلیون تومان وام دانشجویی می تواند توسط دانشجو درخواست شود.
کلیه ازمون های پایان ترم به صورت آنلاین و از طریق سامانه آموزش برگزار می شود
کلیه ازمون های پایان ترم به صورت آنلاین و از طریق سامانه آموزش برگزار می شود. دانشجویان جهت شرکت در آزمون می بایست پس از پرداخت شهریه و صدور کارت ورود به جلسه در زمان امتحان به آدرس http://sida.iaukh.ac.ir/loginb.aspx مراجعه نموده و با وارد کردن شماره دانشجویی و کد ملی (رمز عبور) وارد سامانه آموزشی شوندن. سپس در قسمت ازمون آنلاین وارد شده و گزینه ورود به ازمون را انتخاب نمایند.
نحوه برگزاری امتحانات پایان‌ترم در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر از برگزاری امتحانات دروس عمومی به‌صورت برخط و تعویق تاریخ امتحانات دروس تخصصی در واحدهای بوشهر و دشتستان تا تعیین تکلیف و تغییر وضعیت این شهرها و تأیید مراجع ذی‌صلاح خبر داد.
انعقاد ۳۰ تفاهم‌نامه با نهادهای تأثیرگذار بوشهر توسط دانشگاه آزاد اسلامی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: «انعقاد ۳۰ تفاهم‌نامه همکاری علمی، آموزشی و فرهنگی با نهادها و سازمان‌های تأثیرگذار ازجمله اقدامات این دانشگاه بوده است.»
تعداد نمایش: