خبرهای روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
ایستادگی مقابل استکبار لذت افتخار ملی را شیرین می‌کند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: ایستادگی در برابر استکبار جهانی اگرچه سختی‌های بسیاری ایجاد کرده ولی لذت افتخار ملی آن را شیرین می‌کند.
نوجوانان و جوانان نقش پررنگی در پیروزی ایران در جنگ تحمیلی داشتند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: نوجوانان و جوانان در جنگ تحمیلی نقش بسزایی در پیروزی ایران اسلامی داشتند.
برگزاری مراسم  شب شروه در خورموج
برگزاری مراسم شب شروه در خورموج
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، به مناسبت ایام فاطمیه مراسم شب شروه با حضور پرشور مردم در تالار فرهنگ و هنر فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد خورموج: دانشگاه آزاد اسلامی توسعه علمی را به محروم‌ترین شهرها انتقال داد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توسعه علمی و پژوهشی را به محروم‌ترین شهرهای کشور انتقال داده است.
کوه پیمایی  دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی)
کوه پیمایی دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی)
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از دانشجویان دختر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) در مراسم کوه پیمایی شرکت کردند.
تعداد نمایش: