خبرهای روز

تا تاریخ :
مشاده ویدئو آموزشی استفاده از سامانه آموزشیار ویژه  دانشجویان و اساتید
مشاده ویدئو آموزشی استفاده از سامانه آموزشیار ویژه دانشجویان و اساتید
دانشجویان گرامی توانند جهت مشاهده فایل آموزشی استفاده از سامانه آموزشیار می توانند به آدرس http://iaub.ir/rahnama.mp4 مراجعه نمایند. همچنین اساتدی گرامی م یتوانند جهت راهنمایی استفاده از سامانه آموزشیار به آدرس https://iaushiraz.ac.ir/article/652311 مراجعه نمایند
جزئیات دسترسی به سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی(آموزشیار) اعلام شد
دانشگاه آزاد اسلامی در راستای ارائه خدمات و سرویس های ارزشمند آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و توجه به کیفیت بخشی به آموزش مجازی، سامانه مدیریت یکپارچه امور آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) را به عنوان بخشی از سیستم ERP جامع دانشگاهی راه‌اندازی کرده است.
افتتاح مرکز مدیریت مهارت و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج
مرکز مدیریت مهارت و مشاوره شغلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج با همکاری سازمان فنی و حرفه ای استان بوشهر افتتاح شد. اولین مرکز مدیریت مهارت و مشاوره شغلی استان در هفته مهارت آموزی با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج و مرکز فنی و حرفه ای دشتی با حضور جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح گردید. با راه اندازی این مرکز تعداد بیست دوره تخصصی مهارت اموزی مبتنی بر نیاز استان به منظور ایجاد اشتغال، کارافرینی و مهارت اموزی دانشجویان و دانش آموزان آماده ارائه خدمت می باشد.
ثبت نام و اتتخاب رشته  بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج آغاز شد
ثبت نام و اتتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج آغاز شد
ثبت نام و اتتخاب رشته ورودی های جدید بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج از تاریخ 5 مردادماه آغاز گردید و تا دوم شهریور ماه ادامه دارد. متقاضیان گرامی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز آزمون دانشگاه ازاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در واحد خرموج اقدام نمایند.
آموزشکده فنی و حرفه ای سما شهرستان دشتی با 5 رشته جدیدراه اندازی شد
آموزشکده فنی و حرفه ای سما از نیمسال اول 1400-1399 در رشته های تربیت بدنی، کودکیاری، امور زارعی، نقشه برداری و معماری مقطع کاردانی پیوسته دانشجو می پذیرد.
تعداد نمایش: