خبرهای روز

نوع اخبار :

از تاریخ :

تا تاریخ :
رئیس دانشگاه آزاد خورموج: جشنواره فرهنگی و هنری قرآنی نقش بسزایی در اثرگذاری مفاهیم دارد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: جشنواره فرهنگی و هنری قرآنی با تلفیق هنر و آموزه‌های قرآنی نقش بسزایی در جذب مخاطبان و اثرگذاری مفاهیم دارد.
اعزام کاروان تلاوت قرآن کریم به روستاهای دشتی
کاروان تلاوت قرآن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) و اداره تبلیغات اسلامی به روستاهای دشتی اعزام شدند.
حجت‌الاسلام حسینی: انقلاب اسلامی موجب رشد و شکوفایی دانشگاهیان شد
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر گفت: انقلاب اسلامی موجب رشد و شکوفایی دانشگاهیان و دانشجویان در فضای علمی کشور شد
ایستادگی مقابل استکبار لذت افتخار ملی را شیرین می‌کند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: ایستادگی در برابر استکبار جهانی اگرچه سختی‌های بسیاری ایجاد کرده ولی لذت افتخار ملی آن را شیرین می‌کند.
نوجوانان و جوانان نقش پررنگی در پیروزی ایران در جنگ تحمیلی داشتند
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: نوجوانان و جوانان در جنگ تحمیلی نقش بسزایی در پیروزی ایران اسلامی داشتند.
تعداد نمایش: