خبرهای روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
آمریکا بزرگ‌ترین تولید کننده تروریست بین‌المللی در جهان است
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت: آمریکا بزرگ‌ترین تولید کننده تروریست بین‌المللی در جهان است که رئیس‌جموی آن شب گذشته اتهاماتی به مانند روسای جمهور پیشین این کشور به شکل دیگری متوجه ملت بزرگ ایران کرد.
ساختار تشکیلاتی دانشگاه آزاد اسلامی به تصویب رسید
جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست دکتر ولایتی و حضور اعضا، روز یکشنبه 26 شهریور ماه برگزار شد.
برنامه های  گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی
برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی
دکتر ابراهیم کلانتری، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه‌ گرامیداشت هفته دفاع مقدس را به روسای واحدهای مرکز استان، واحدهای جامع مستقل، واحدها و مراکز آموزش و سازمان سما این دانشگاه ابلاغ کرد.
انتخاب رشته دوره‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی همچنان ادامه دارد/ رشد 20 درصدی ثبت‌نام کنندگان نسبت به سال گذشته
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به انتخاب رشته بیش از 230 هزار داوطلب در رشته‌های با آزمون این دانشگاه گفت: ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون همچنان ادامه دارد.
آغاز ثبت درخواست مهمانی و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
دانشجویان متقاضی انتقال یا مهمانی در دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از 20 تیر به مدت یک‌ماه درخواست خود را در سامانه منادا ثبت کنند.
تعداد نمایش: