اخبار روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
امام‌جمعه کاکی: رشته‌های کارآفرین در دانشگاه آزاد اسلامی خورموج راه‌اندازی شود
امام‌ جمعه کاکی گفت: باید گسترش کیفی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج مورد توجه قرار گیرد و رشته‌های کارآفرین راه‌اندازی شود و افزایش رشته و توانمندی دانشجویان در این واحد دانشگاهی کارآفرین باشد.
نکات مهم دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی
دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد و داوطلبان باید به نکات مهم این دفترچه در انتخاب رشته دقت کنند.
سرپرست واحد خورموج:امنیت حاکم بر کشور مرهون خون شهدا است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت: امنیت امروز کشور ما در هیچ نقطه از دنیا وجود ندارد و همه اینها مرهون خون شهدا است.
فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی: جامعه‌ای که می‌خواهد پیشرفت کند باید پژوهش‌محور باشد
فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی گفت: جامعه‌ای که می‌خواهد پیشرفت کند باید پژوهش‌محور باشد اما به دلیل عدم سازماندهی مناسب، نتوانسته‌ایم در صنایع نفت، پالایش، گاز، انرژی و پتروشیمی با وجود پژوهش در دانشگاه‌ها به ظرفیت‌های مهم در منطقه دست پیدا کنیم.
راه اندازی مدارس سما در خورموج
سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت: مدارس سما وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع مختلف در شهر خورموج راه‌اندازی می‌شود.
تعداد نمایش: