اخبار روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
جدول زمانی حضور مدیران گروه های اموزشی واحد خورموج اعلام شد
به منظور ارائه خدمات غیرحضوری و حضوری محدود جدول زمانی حضور مدیران محترم گروه های آموزشی دانشگاه توسط معاون محترم دانشگاه اعلام شد. دانشجویان عزیز می توانند براساس زمان بندی اعلام شده جهت دریافت خدمات غیرحضوری و حضوری محدود اقدام نمایند.
تعطیلی 10 روزه فعالیت های اداری دانشگاه (21 لغایت 30 فروردین ماه)
باتوجه به وضعیت قرمز شهرستان دشتی و مطابق با مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغیه سازمان مرکزی، دانشگاه از روز 21/01/1400 تا پایان روز دوشنبه 30/01/1400 تعطیل می باشد. لذا از مراجعه حضوری خودداری فرمائید. بدیهی است در این مدت کلیه کلاس های مجازی طبق برنامه قبلی تشکیل می گردد
انتخاب واحد و حذف و اضافه نیسمال دوم-بهمن ماه 1399
انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم بهمن ماه 1399 مطابق جدول زمان بندی از طریق سامانه آموزشیار انجام می پذیرد. دانشجویان می بایست در زمان مقرر جهت ثبت نامه به سامانه مراجعه نمایند. انتخاب واحد توسط دانشجو و با توجه سر فصل و ترم بندی تحصیلی موجود در وب سایت دانشگاه به آدرس iaukh.a.c.ir قسمت سرفصل رشته ها می بایست انجام گیرد. آن دسته از دانشجویان که موفق به اتخاذ تعدادی از واحد های خود نشده اند و یا تمایل به حذف و اضافه تعدادی دروس دارند می توانند در زمان حذف و اضافه به امانه مراجعه نمایند. توصیه می شود دانشجویان که مشکل مالی دارند از وام های ساجد برای رفع مشکل استفاده کنند. روال اخذ وام ساجد در اطلاعه ها و اخبار وب سایت دانشگاه موجود می باشد.
مرکز مشاوره و روانشناسی امین راه اندازی شد
مرکز مشاوره و روانشاسی امین وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج، جهت ارائه خدمات مشاوره ای روانشناسی، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره کسب و کار و کارآفرینی، مشاوره اعتقادی و مذهبی راه اندازی شد.
راهنمای ویدئویی سامانه وادانا ویژه دانشجویان
با درود لطفا راهنمای ویدیوئی سامانه آموزش مجازی وادانا جهت شرکت در کلاسهای مجازی را در زیر مشاهده فرمایید
تعداد نمایش: