اخبار روز

نوع اخبار :

از تاریخ :

تا تاریخ :
نشست نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با اعضای هیات علمی و کارکنان واحد خورموج//گزارش تصویری
گزارش تصویری //نشست نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با اعضای هیات علمی و کارکنان واحد خورموج برگزار گردید.
امام جمعه موقت خورموج :بانوان حضرت معصومه (س) را الگوی خود قرار دهند
امام جمعه موقت خورموج اظهار کرد: بانوان جامعه ما می‌توانند با الگو قراردادن حضرت فاطمه معصومه (س) این بانوی بزرگوار در تعاملات اجتماعی با رعایت حدود شرعی و عفاف در جامعه حضور پیدا کنند.
لزوم توجه به تحکیم ارزش‌ها و مفاهیم اخلاقی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب
امام جمعه خورموج بر لزوم توجه به تحکیم ارزش‌ها و مفاهیم اخلاقی در توسعه فرهنگ عفاف و حجاب تأکید کرد.
امام صادق(ع) در زمینه فضایل و مکارم اخلاقی سرآمد بود
استاد حوزه و دانشگاه گفت:امام صادق(ع) در زمینه فضایل و مکارم اخلاقی سرآمد بود و با رفتار کریمانه و خلق و خوی الهی خود بسیاری از افراد را به راه صحیح هدایت فرمودند.
توسعه رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: در تلاش هستیم رشته‌هایی را که مبتنی بر نیاز شهرستان دشتی است در این دانشگاه راه‌اندازی کنیم.
تعداد نمایش: