اخبار روز

از تاریخ :

تا تاریخ :
انتخاب واحد و حذف و اضافه نیسمال دوم-بهمن ماه 1399
انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم بهمن ماه 1399 مطابق جدول زمان بندی از طریق سامانه آموزشیار انجام می پذیرد. دانشجویان می بایست در زمان مقرر جهت ثبت نامه به سامانه مراجعه نمایند. انتخاب واحد توسط دانشجو و با توجه سر فصل و ترم بندی تحصیلی موجود در وب سایت دانشگاه به آدرس iaukh.a.c.ir قسمت سرفصل رشته ها می بایست انجام گیرد. آن دسته از دانشجویان که موفق به اتخاذ تعدادی از واحد های خود نشده اند و یا تمایل به حذف و اضافه تعدادی دروس دارند می توانند در زمان حذف و اضافه به امانه مراجعه نمایند. توصیه می شود دانشجویان که مشکل مالی دارند از وام های ساجد برای رفع مشکل استفاده کنند. روال اخذ وام ساجد در اطلاعه ها و اخبار وب سایت دانشگاه موجود می باشد.
مرکز مشاوره و روانشناسی امین راه اندازی شد
مرکز مشاوره و روانشاسی امین وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج، جهت ارائه خدمات مشاوره ای روانشناسی، مشاوره تحصیلی، مشاوره شغلی، مشاوره کسب و کار و کارآفرینی، مشاوره اعتقادی و مذهبی راه اندازی شد.
راهنمای ویدئویی سامانه وادانا ویژه دانشجویان
با درود لطفا راهنمای ویدیوئی سامانه آموزش مجازی وادانا جهت شرکت در کلاسهای مجازی را در زیر مشاهده فرمایید
اخذ انواع وام‌های دانشجویی
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم وام دانشجویی: به اطلاع می رساند جهت اخذ وام دانشجویی جهت نیمسال اول ۱۴۰۰-۱۳۹۹، ضمن مراجعه به آدرس سامانه ساجد تقاضای خویش را ثبت نمایید.
پذیرش دانشجو کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی
با درود دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج به زودی برای نخستین بار پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد را بر اساس سوابق تحصیلی شروع خواهد کرد. نحوه، زمان و رشته‌های مورد تقاضا متعاقبا اعلام خواهد شد. اداره کل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج
تعداد نمایش: