انتخاب واحد و حذف و اضافه نیسمال دوم-بهمن ماه 1399

انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم بهمن ماه 1399 مطابق جدول زمان بندی از طریق سامانه آموزشیار انجام می پذیرد. دانشجویان می بایست در زمان مقرر جهت ثبت نامه به سامانه مراجعه نمایند. انتخاب واحد توسط دانشجو و با توجه سر فصل و ترم بندی تحصیلی موجود در وب سایت دانشگاه به آدرس iaukh.a.c.ir قسمت سرفصل رشته ها می بایست انجام گیرد. آن دسته از دانشجویان که موفق به اتخاذ تعدادی از واحد های خود نشده اند و یا تمایل به حذف و اضافه تعدادی دروس دارند می توانند در زمان حذف و اضافه به امانه مراجعه نمایند. توصیه می شود دانشجویان که مشکل مالی دارند از وام های ساجد برای رفع مشکل استفاده کنند. روال اخذ وام ساجد در اطلاعه ها و اخبار وب سایت دانشگاه موجود می باشد.

جدول زمان بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم-بهمن ماه 1399
ورودی های 96 و ماقبل یازدهم و دوازدهم بهمن ماه انتخاب واحد