ثبت نام و اتتخاب رشته بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج آغاز شد

ثبت نام و اتتخاب رشته  بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج آغاز شد
ثبت نام و اتتخاب رشته ورودی های جدید بدون آزمون دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج از تاریخ 5 مردادماه آغاز گردید و تا دوم شهریور ماه ادامه دارد. متقاضیان گرامی می توانند با مراجعه به سامانه مرکز آزمون دانشگاه ازاد اسلامی به آدرس www.azmoon.org نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته در واحد خرموج اقدام نمایند.

دکتر معصومی سرپرست دانشگاه ازاد اسلامی واحد خورموج با اعلام آغاز ثبت نام در دانشگاه ازاد اسلامی اعلام کردند برای راهنمایی و مشاوره تحصیلی و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رشته های تحصیلی و ثبت نام در دانشگاه امکان برقراری با چهار خط تلفن همراه در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

وی در ادامه شرایط انتخاب رشته را براساس مدرک پایه و ارزشیابی تحصیلی آن اعلام نمود. برای این منظور متقاضیان دارای مدرک دیپلم کاردانش، نظری و تربی می توانند در کاردانی پیوسته، متضیان دارای مدرک کاردانی در هر رشته مقطع کارشناسی که تمایل داشته باشند و متقاضیان دارای مدرک پیش دانشگاهی می توانند در هر رشته مقطع کارشناسی پیوسته شرکت کنند. همچنین امکان تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی وجود دارد.

معصومی ارائه تسهیلات بدون بهره، تخفیف و تقسیط شهریه و برنامه های متنوع مهارت آموزی و کارآفرینی را از مزایای تحصیل در واحد خورموج نام برد. ایشان ضمن تبریک و قدردانی از دانشجویانی که این واحد دانشگاهی را برای ادامه تحصیل خود انتخاب نمودند، پاسخگو بودن و ارائه خدمات مناسب به دانشجویان را از اولویت های واحد دانشگاهی نام بردند.

دانشجویان می توانند برای مشاوره تحصیلی و یا دریافت هرگونه پاسخ درخصوص ثبت نام با شماره تماس های زیر ارتباط برقرار نمایند.

۶ مرداد ۱۳۹۹ ۰۸:۳۳