تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

قویم آموزشی سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ برای دانشجویان رشته های غیرپزشکی، گروه علوم پزشکی و دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر، جواد علمایی، معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و محسن نفر، معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور دستورالعملی تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ جهت دانشجویان رشته‌های غیرپزشکی، گروه علوم پزشکی و دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی را به روسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی این دانشگاه اعلام کردند.

در این دستورالعمل تأکید شده با برنامه‌ریزی دقیق و اطلاع‌رسانی بموقع به اعضای هیئت علمی و دانشجویان، ترتیبی اتخاذ شود تا برنامه ثبت نام و شروع کلاس‌های درسی در زمان‌های پیش‌بینی‌شده صورت گیرد.

بر اساس این دستورالعمل، سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۵ شهریور ماه سال جاری آغاز و ۲۱ مردادماه سال ۱۴۰۰ پایان می یابد. شرح کامل زمان ثبت‌نام، شروع و پایان نیم‌سال و زمان امتحانات سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ به شرح زیر است:

انتخاب واحد اول شهریور ماه لغایت 15 شهریور ماه- شروع کلاس ها از 15 شهریورماه

۳۰ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۸