تعطیلی کلیه امور آموزشی، مالی، پژوهشی و فارغ التحصیلان از چهارم لغایت پانزدهم مردادماه

با توجه به برنامه ریزی سازمان مرکزی به منظور یکپارچه سازی سامانه ها به اطلاع می رساند کلیه امور مربوط به سامانه سیدا4 شامل امور آموزشی، مالی، پژوهشی، فارغ التحصیلان از تاریخ 4 لغایت 15 مردادماه تعطیل می باشد. لذا دانشجویان و اساتید گرامی می بایست حداکثر تا تاریخ 3 مردادماه نسبت به انجام امور خود اقدام نمایند. همچنین دانشگاه آمادگی ارائه کلیه خدمات به صورت غیرحضوری به منظور حفظ سلامت دانشجویان را دارد. دانشجویان عزیز می توانند با پشتیبان های دانشگاه جهت انجام امور ارتباط بگیرند. با توجه به برنامه ریزی سازمان مرکزی به منظور یکپارچه سازی سامانه ها به اطلاع می رساند کلیه امور مربوط به سامانه سیدا4 شامل امور آموزشی، مالی، پژوهشی، فارغ التحصیلان از تاریخ 4 لغایت 15 مردادماه  تعطیل می باشد. لذا دانشجویان و اساتید گرامی می بایست حداکثر تا تاریخ 3 مردادماه نسبت به انجام امور خود اقدام نمایند. همچنین دانشگاه آمادگی ارائه کلیه خدمات به صورت غیرحضوری به منظور حفظ سلامت دانشجویان را دارد. دانشجویان عزیز می توانند با پشتیبان های دانشگاه جهت انجام امور ارتباط بگیرند.
۳۰ تیر ۱۳۹۹ ۰۸:۵۶