تسهیلات مالی ویژه برای سهولت ادامه تحصیل دانشجویان

اشکان معصومی رئیس دانشگاه ازاد اسلامی واحد دشتی: با توجه به رویکرد جدید دانشگاه الحمدالله میزان سقف وام های قرض الحسنه و با کارمزد ناچیز برای دانشجویان افزایش یافته است. به گونه ای که دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی تا سقف 10 میلیون تومان وام اعطا می شود که مشکل بسیاری از دانشجویان را مرتفع می نماید.

شرایط تسهیلات به صورت ذیل می باشد

تسهیلات ارائه شده به دانشجویان فقط به حساب شهریه دانشجویان واریز می گردد.
- ارائه تسهیلات براساس اولویت بندی زمان ثبت نام در سامانه و طی مراحل مربوطه صورت می گیرد.
- ثبت نام در سامانه دال بر دریافت تسهیلات دانشجویان نمی باشد و نظارت و تایید مراحل پرداخت براساس مستندات مورد تایید دانشگاه محل تحصیل دانشجو و صندوق صورت می پذیرد.
- رعایت قوانین و مقررات صندوق در خصوص وام شهریه که در این شیوه نامه پیش بینی نشده، برای دانشجو الزامی است.
- فهرست تایید شده متقاضیان وام شهریه در هر نیمسال تحصیلی از طریق صندوق برای پرداخت به بانک ارسال می شود.
- کلیه متقاضیان استفاده از تسهیلات و ضامن/ضامنین مطابق دستورالعمل بانک مرکزی اگر دارای مطالبات غیر جاری (سررسید گذشته، معوق، مشکوک الوصول) و یا چک برگشتی در سیستم بانکی باشند، امکان دریافت تسهیلات را نخواهند داشت.
- پرداخت هرگونه اضافه واریزی تسهیلات اعطایی به حساب شهریه تا زمان فارغ‌التحصیلی، انصراف و... دانشجویان امکانپذیر نیست.
- دریافت کنندگان تسهیلات از بانک های قرض الحسنه مهر ایران و رسالت می توانند درصورت فارغ التحصیلی گواهینامه موقت، دانشنامه و... را دریافت نمایند.
- مبلغ تسهیلات می بایست براساس سنوات و ترم های باقیمانده از تحصیل تعیین گردد. (ثبت نام در حداقل تعداد واحدهای تحصیلی طبق مقررات آموزشی).
- واحدهای دانشگاهی در اعطای تسهیلات به متقاضیان اولویت‌های زیر را رعایت می نمایند:
- متقاضیانی که نسبت به سایر دانشجویان دارای بیشترین میزان بدهی شهریه، می‌باشند.
- دانشجویانی که از سایر تسهیلات اعطایی صندوق رفاه (وام بانک ملی، وزارت علوم و...) استفاده نکرده باشند در الویت دریافت تسهیلات می باشند.
- دانشجویان دارای اقساط معوق به صندوق رفاه دانشجویان نباشند.

۷ خرداد ۱۳۹۹ ۱۲:۲۶