برنامه های اجرا شده و آتی دانشگاه آزاد اسلامی در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه بیان شد.

ریاست دانشگاه با تقدیر از تلاش های گسترده و موفق رسانه های فعال از نقش آنها در پوشش اخبار و روشنگری رویدادها تجلیل نمود.

ریاست دانشگاه با تقدیر از تلاش های گسترده وموفق رسانه های فعال از نقش آنها در پوشش اخبار و روشنگری رویدادها تجلیل نمود.
معصومی با اشاره با آغاز ثبت نام دانشجویان ورودی جدید دانشگاه نحوه پذیرش تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی خورموج را تشریح نمود. این واحد دانشگاهی در رشته های مهندسی برق، مکانیک، شیمی، حسابداری، کامپیوتر، حقوق و روانشناسی و عمران در مقاطع کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشجو می پذیرد که متقاضیان می بایست به صورت حضوری  با مراجعه به دبیرستان سما واقع در مرکز فنی و حرفه ای خورموج و یا محل دانشگاه آزاد اسلامی خورموج نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. مهارت آموزی ، کارآفرینی و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصص براساس نیاز بازار کار از رویکردهای جدید دانشگاه است. تمامی دانشجویان دانشگاه حداقل یک مهارت مورد نیاز بازار کار با همکاری مرکز فنی و حرفه ای می گذرانند. افتتاح مرکز مدیریت مهارت و مشاوره شغلی، مدرسه کسب و کار و خلاقیت دانشگاه و راه اندازی آموزشکده سما با رشته های جذاب کاربردی از جمله جوشکاری، باغبانی، طراحی دوخت، توسعه مدارس سما و دبیرستان پسرانه سما، برگزاری رویدادهای علمی از جمله استارت آپ با موضوع کشاورزی و انرژی، همایش های علمی حقوق و روانشناسی از برنامه های عملیاتی این واحد دانشگاهی نام برد.
معصومی با اشاره به مشکلات اقتصادی دانشجویان، دانشگاه با تخفیف و تقسیط شهریه و اعطا وام های صندوق رفاه و تسهیلات بدون بهره شرایط ادامه تهسیل دانشجویان را تسهیل نموده است. دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد می توانند با مراجعه به سامانه ساجد و یا صندوق رفاه دانشگاه در وام های بدون بهره به مبالغ از چهار تا ده میلیون تومان اقدام نمایند.
معصومی با اشاره به برگزاری موفق یادواره شهدا دانشجوی شهرستان از حضور و مشارکت گسترده دانشجویان در اجرای مراسم فرهنگی تقدیر و تشکیل کانون ها، انجمن ها، تشکل های سیاسی و هیات های مذهبی دانشجویی را گام محکمی در افزایش کیفیت دانشگاه دانست.
چاپ سه مقاله در مجلات معتبر علمی بین المللی ISI توسط اعضا هیات علمی خورموج از افتخارات این واحد دانشگاهی نام برد.
معصومی با اشاره به لزوم کاهش وابستگی به درآمدهای شهریه ای، از بهره‌برداری از زمین دانشگاه و کشت محصولات کشاورزی خبر داد.
مدرسه کسب و کار وخلاقیت دانشگاه ویژه مخاطبین در رده سنی 4 تا 18 سال از بهمن امسال با برگزاری دوره های تخصصی خلاقیت و نوآوری، فناوری و تکنولوژی شروع به کار خواهد کرد.
دانشجویان و متقاضیان می توانند جهت اطلاع بیشتر در خصوص ثبت نام در دانشگاه با شماره های 09101419014  و 07735340796
تماس حاصل نمایند.

نشست خبری4