جذب دانشجوی در رشته جدید تربیت بدنی و علوم ورزشی-مدیریت و برنامه ریزی تربیت بدنی مقطع کارشناسی ناپیوسته

دکتر اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج بیان داشتند: برای اولین بار در جنوب استان، این واحد دانشگاهی در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی-مدیریت و برنامه ریزی تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ناپیوسته(کد 21403) دانشجو می پذیرد. وی تاکید کرد دانشجویان متقاضی که هر نوع مدرک کاردانی دارند می توانند برای ثبت نام در این رشته  به صورت حضوری در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج مراجعه نمایند. متقاضیان محترم ضمن مراجعه به واحد آموزش این دانشگاه، مدارک هویتی(عکس، شناسنامه، کارت ملی و مدرک فوق دیپلم) خود نیز به همراه داشته باشند.

۱۶ آذر ۱۳۹۸ ۱۶:۲۶