جزئیات نحوه خروج از کشور دانشجویان برای سفر اربعین

ستاد اربعین دانشجویی در تشریح نحوه خروج از کشور دانشجویان برای سفر پیاده روی اربعین اعلام کرد: دانشجویانی که گذرنامه دارند باید به سامانه سماح مراجعه کرده و با ثبت نام در این سامانه و واریز هزینه خروج از کشور می‌توانند به این سفر اعزام شوند. ستاد اربعین دانشجویی در تشریح نحوه خروج از کشور دانشجویان برای سفر پیاده روی اربعین اعلام کرد: دانشجویانی که گذرنامه دارند باید به سامانه سماح مراجعه کرده و با ثبت نام در این سامانه و واریز هزینه خروج از کشور می‌توانند به این سفر اعزام شوند.
بر اساس این گزارش، همچنین دانشجویانی که گذرنامه ندارند و می خواهند گذرنامه بگیرند، باید ابتدا در سامانه evazifeh.police.ir ثبت نام کنند که پس از آن ناجا با استعلام از دانشگاه محل تحصیل دانشجو کد سخا را برای دانشجو ارسال می‌کند.
دانشجویان پس از دریافت کد سخا می‌توانند به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کرده و درخواست صدور گذرنامه را ثبت کنند که پس از آن ظرف دو یا سه روز گذرنامه صادر خواهد شد، دانشجویان بعد از دریافت گذرنامه می‌توانند به سایت سماح مراجعه کرده و پس از ثبت نام مجوز خروج از کشور را دریافت کنند. گفتنی است، بازه زمانی تعیین شده برای این سفر دانشجویان از 7 مهر تا 7 آبان ماه  و مدت زمان صدور گذرنامه درصورت تایید استعلام از سوی دانشگاه ۲ تا ۴ روز خواهد بود.
۲۴ شهریور ۱۳۹۸ ۱۷:۰۶