مدرسه عالی مهارت در دشتی راه‌اندازی می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت : مدرسه عالی مهارت با هدف کسب کار و خلاقیت برای اولین بار در شهرستان دشتی راه اندازی می شود.

اشکان معصومی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این مدرسه اظهار داشت: این مدرسه با هدف کسب و کار و خلاقیت راه اندازی می‌شود که مجموع دوره‌های تخصصی و مهارت منجر به ایجاد شغل می‌شود.

وی افزود: این مدرسه شامل رده‌های مختلف سنی از نه سال تا فارغ التحصیلان دانشگاهی می‌شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد به سمت کیفی‌سازی رفته است ادامه داد: در سال گذشته دانشگاه آزاد واحد خورموج بر روی مسائل فرهنگی و آموزش تمرکز کرد و در همین راستا نیز اقدامات خوبی شاهد بودیم.

معصومی تصریح کرد: در حوزه مهارت آموزی نیز با انعقاد تفاهم نامه با فنی حرفه‌ای دوره‌های خوبی برگزار شد و در حال حاضر نیز ۵۰ دانشجو مهارت لازم فرا گرفتن و مدرک معتبر دریافت کردند.

وی ادامه داد: تلاش داریم ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیشتر کنیم و در همین راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی‌ورزید.

معصومی از راه اندازی دبیرستان سما در سطح شهرستان خبر داد و گفت: این دبیرستان هوشمند است و وابسته به دانشگاه آزاد می‌باشد.

رئیس دانشگاه آزاد خورموج با بیان اینکه در حوزه پژوهشی نیز دو محور دنبال می‌کنیم، ادامه داد: طرح‌های فناوری در دانشگاه فعال کردیم که خروجی آن ثبت شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد شد و در حوزه انسانی نیز مرکز مشاوره امین دنبال اخذ مجوز هستیم که در مدرسه کسب و کار دایر می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه رضایت دانشجویان برای ما اهمیت دارد، ادامه داد: رفع مشکلات دانشجویان از جمله ایاب و ذهاب و سلف سرویس دانشجویان به حداقل رسیده است.

وی تصریح کرد: آموزشکده فنی حرفه‌ای سما مجوزهای لازم گرفته شده که در مقطع کارشناسی امکان پذیرش دانشجو وجود خواهد داشت.

معصومی تصریح کرد: پایان نامه دانشجویان بر اساس مشکلات شهرستان و استان تهیه خواهد شد.

وی گفت: در حال حاضر هزار ۲۱ دانشجو در ۳۲ رشته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم این دانشگاه برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی برای دانشجویان است که این مهم با مشارکت فنی حرفه‌ای صورت می‌گیرد.

خبرگزاری مهر
۳۰ تیر ۱۳۹۸ ۰۸:۰۶