ثبت نام متقاضیان جامانده از ثبت نام مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال مهر 98 پیرو تقاضای زیاد متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد خورموج در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته نیمسال مهر98، دکتر اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج بیان داشتند: ثبت نام کلیه مقاطع به صورت حضوری در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج به صورت رایگان انجام می گیرد. متقاضیان محترم ضمن مراجعه به واحد آموزش این دانشگاه، مدارک هویتی(عکس، شناسنامه، کارت ملی و مدرک دیپلم-پیش دانشگاهی و...) خود نیز به همراه داشته باشند.
۲۸ تیر ۱۳۹۸ ۱۷:۴۴