غضنفری عنوان کرد: بهت و حیرت دشمنان از رشادت‌ رزمندگان در آزادسازی خرمشهر

فرمانده سپاه امام رضا(ع) شهرستان دشتی گفت: رشادت‌های رزمندگان در عملیات آزادسازی خرمشهر دشمنان را در بهت و حیرت فرو برد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، علی غضنفری صبح امروز در مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر در جمع استادان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) اظهار کرد: عملیات پیروزمندانه و غرورآفرین بیت‌المقدس هیچ‌گاه از ذهن‌ها خارج نمی‌شود و فتح خرمشهر از جنبه‌های مختلف دارای اهمیت است.

وی با بیان چگونگی اشغال خرمشهر افزود: خرمشهر سال ۵۹ مورد تجاوز دشمن بعثی قرار گرفت و چهارم آبان همان سال پس از ۳۴ روز مقاومت دلیرانه مردم و رزمندگان به اشغال نیروهای عراقی درآمد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی تصریح کرد: خرمشهر به مدت ۲۰ ماه در اشغال نیروهای عراقی بود که با آغاز عملیات بیت‌المقدس، رزمندگان و نیروهای مردمی با نزدیک‌شدن به شهر و تصرف ناحیه مرزی شلمچه خود را برای حمله نهایی و مقابله با دشمن بعثی آماده کردند.

غضنفری یادآور شد: برخلاف پیش‌بینی کارشناسان نظامی عراقی، سپاه ایران از رود کارون وارد خرمشهر نشد؛ بلکه نیروهای سپاه دشوارترین مسیر از غرب و جاده شلمچه به شهر وارد شدند و خرمشهر پس از ۵۷۵ روز اشغال و تلفات سنگین دشمن بعثی به آغوش کشورمان بازگشت.

وی تصریح کرد: فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ هشت سال جنگ تحمیلی است که با رشادت‌های بی‌نظیر رزمندگان ایرانی و قشرهای مختلف مردم این حادثه بزرگ به‌دست آمد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی افزود: با فتح خرمشهر و پیروزی‌های رزمندگان در نقاط مختلف، تمام نقشه‌های استکبار جهانی از بین رفت و دستاوردی که در طول دوران دفاع مقدس به دست آمد، امروز انقلاب و نظام را بیمه کرده است.

غضنفری اضافه کرد: دشمنان انقلاب در شرایط فعلی قادر نیستند علیه این انقلاب و نظام اسلامی ایران کوچک‌ترین حرکتی انجام دهند و ایران اسلامی با روند رو به رشدی که در عرصه‌های نظامی دارد، دشمن را به این فکر انداخته که فقط باید از جنبه‌های دیگری به این انقلاب و نظام فشار آورد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی خاطرنشان کرد: عراق که با پول‌های دولت‌های عربی و سلاح‌های غرب تجهیز شده بود به جنگ با ایران پرداخت و در جنگ تحمیلی دولت کویت ۲۰ میلیارد دلار به عراق کمک مالی کرد.

وی بیان کرد: در ایام جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سوریه یکی از محدود کشورهایی بود که در کنار جمهوری اسلامی ماند و بیشترین کمک‌ها را از لحاظ نظامی به ایران کرد.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) دشتی افزود: در دوران دفاع مقدس رزمندگان ایرانی هیچ‌وقت مناطق مسکونی و غیرنظامیان را مورد هدف قرار نمی‌دادند و کشور ما در مقابل حمایت همه‌جانبه غربی‌ها و کشورهای عربی از دولت عراق مظلوم بود.

غضنفری با بیان اینکه عملیات بیت‌المقدس دشمن را به مذاکره و قبول قطعنامه وادار کرد، گفت: رشادت‌های رزمندگان در عملیات آزادسازی خرمشهر دشمنان را در بهت و حیرت فرو برد.

۴ خرداد ۱۳۹۸ ۱۱:۳۶