رئیس دانشگاه آزاد خورموج: مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی راه‌اندازی می‌‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) گفت: مجوز تأسیس مرکز مدیریت مهارت‌آموزی این واحد دانشگاهی توسط اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر صادر می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، اشکان معصومی صبح امروز در نشست امضای  تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) با اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر اظهار کرد: این تفاهم‌نامه در راستای اجرای طرح ملی توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال است.

وی افزود: توانمندسازی دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاهی در راستای برآوردن نیاز کشور به منابع انسانی کارآمد و دارای تجارب فنی، مهارتی و حرفه‌ای از اهداف این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) اضافه کرد: فراهم‌سازی بسترهای اشتغال مولد دانش‌آموختگان رشته‌های مختلف دانشگاهی و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی طرفین در راستای انجام مأموریت‌ها و تکالیف سازمانی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

معصومی تصریح کرد: در راستای این تفاهم‌نامه مجوز تأسیس مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی این واحد دانشگاهی در طراحی و هدایت برنامه‌های مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی و آموزشی دانشجویان توسط اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر صادر می‌شود.

وی تأکید کرد: برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی، چاپ مقالات مرتبط با موضوع تفاهم‌نامه و اجرای دوره‌های آموزش مهارتی به‌صورت مجازی با همکاری طرفین صورت می‌گیرد.

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۱۵:۲۶