اعزام کاروان تلاوت قرآن کریم به روستاهای دشتی

کاروان تلاوت قرآن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) و اداره تبلیغات اسلامی به روستاهای دشتی اعزام شدند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) در حاشیه مراسم اعزام کاروان تلاوت قرآن کریم به روستاهای شهرستان دشتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خورموج اظهار کرد: توجه ویژه‌ای در شورای فرهنگی این واحد دانشگاهی به آموزش و ترویج قرآن بین دانشگاهیان و برنامه‌هایی با محور کاروان‌های تلاوت قرآن برای آحاد جامعه به‌ویژه روستاهای محروم دشتی در نظر گرفته شده است.

اشکان معصومی اضافه کرد: کاروان تلاوت قرآن دو بار در هر ماه در روستاهای هدف برنامه تلاوت قرآن اجرا می‌کند.

وی تصریح کرد: در هفته قرآن و عترت علاوه بر اعزام کاروان تلاوت قرآن، طرح ماندگار فرهنگی استانی با موضوع همایش آیین‌های مذهبی و سنتی استان بوشهر درباره سرودهای قرآنی و نوحه پامنبری به میزبانی واحد خورموج برگزار خواهد شد.

به گزارش آنا در هفته قرآن و عترت، مراسم کاروان تلاوت قرآن در روستای محمدآباد با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) و اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دشتی  برگزار و در این محفل معنوی برنامه تلاوت قرآن توسط سه قاری ملی و تواشیح نوجوانان اجرا  شد.

کاروان تلاوت قرآن2

کاروان تلاوت قرآن