نوجوانان و جوانان نقش پررنگی در پیروزی ایران در جنگ تحمیلی داشتند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: نوجوانان و جوانان در جنگ تحمیلی نقش بسزایی در پیروزی ایران اسلامی داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، اشکان معصومی عصر امروز در دیدار با جانباز دفاع مقدس حسن صفری و خانواده شهید قائدی به مناسبت چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی اظهار کرد: نوجوانان و جوانان در جنگ تحمیلی نقش بسزایی در پیروزی ایران اسلامی داشته‌اند و با حضور، استقامت و جانفشانی آنان ذره‌ای از خاک میهن به دشمن داده نشد.

وی تصریح کرد: در شهرستان دشتی ۶ شهید دانشجو وجود دارد که این شهدا از بین ادامه تحصیل و زندگی دنیوی، حضور در جبهه و شهادت را برگزیدند و هم‌اکنون نیز شهدای مدافع حرم نقش بسیار مهمی در حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی دارند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) اضافه کرد: وجود خانواده شهدا برکتی برای مردم است، خاطرات و اندیشه‌های این بزرگواران کمک شایانی به جوانان در شناخت روحیه انقلابی می‌کند.

انتهای پیام/۴۰۷۸/

دیدار2