برگزاری مراسم شب شروه در خورموج

برگزاری مراسم  شب شروه در خورموج
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، به مناسبت ایام فاطمیه مراسم شب شروه با حضور پرشور مردم در تالار فرهنگ و هنر فرهنگسرای شهید شهریاری خورموج برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  واحد خورموج (دشتی) در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در خورموج گفت: شروه‌خوانی یکی از آیین‌های محلی شهرستان دشتی است که جایگاه ویژه‌ای در میان مردم دارد و مهم‌ترین نوای سوز و ساز در جنوب کشور است.

اشکان معصومی افزود: خاستگاه اصلی شروه شهرستان دشتی است که بیشتر از اشعار دوبیتی سرای شهیر جنوب  فایز دشتی در  آن استفاده می‌شود.

وی تصریح کرد: به مناسبت تقارن ایام فاطمیه و دهه فجر انقلاب اسلامی این مراسم  با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دشتی برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی  واحد خورموج(دشتی) با تأکید بر برگزاری برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و تعامل برون‌دانشگاهی با ادارات و سازمان‌ها اظهار کرد: در اسفند جشنواره سرودهای قرآن و عترت و نوحه‌های پامنبری برگزار می‌شود.

به گزارش آنا، این مراسم با حضور فرماندار شهرستان دشتی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، سایر مسئولان محلی و اقشار مختلف مردم و دانشگاهیان برگزار شد.

انتهای پیام/۴۱۰۳/

شروه26