کوه پیمایی دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی)

کوه پیمایی  دانشجویان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی)
به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی جمعی از دانشجویان دختر بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) در مراسم کوه پیمایی شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج،مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) گفت: در راستای برنامه های کارگروه دانشجویی ستاد چهلمین سالگرد  پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان دشتی مراسم کوه پیمایی  دانشجویان بسیجی در دومین روز دهه فجر در کوه بیرمی برگزار گردید.

عباس مزارعی افزود: فرهنگ سازی  حفظ محیط زیست  ،  پاک سازی کوهستان و  جمع آوری زباله  از دیگر اهداف این کوه پیمایی بود.

وی اضافه کرد:برگزاری نمایشگاه عکس با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی،کرسی تلاوت قرآن،پخش فیلم با موضوع انقلاب اسلامی و مسابقات فوتسال و پرتاب دارت از دیگر برنامه های بسیج دانشجویی در دهه فجر می باشد.
۱۴ بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۵۲