پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان واحد علوم و تحقیقات

مقام معظم رهبری با صدور پیامی درگذشت تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات در حادثه تأسف‌بار واژگونی اتوبوس را تسلیت گفتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پی وقوع حادثه‌ برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:

«بسمه‌ تعالی

حادثه‌ی مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید، بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ی دانشگاهی، به همه‌ی بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسألت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۹۷/۱۰/۰۴ »