پیام تسلیت درگذشت آیت‌الله هاشمی شاهرودی

پیام تسلیت درگذشت  آیت‌الله هاشمی شاهرودی
رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، درگذشت رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را تسلیت گفت. گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در پیامی درگذشت آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی را تسلیت گفت.

در متن پیام دکتر ولایتی آمده است:

درگذشت عالم جلیل‌القدر، مجاهد نستوه آیت‌الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی که در کنار امام(ره) و رهبری، همراه همیشگی و صدیق انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بودند، موجب تأسف و تألم فراوان گردید.

این عالم ربانی از چهره‌های ارزشمند و برجسته دینی بودند که در محضر آیات عظام و مراجع بزرگ تقلید تلمذ کردند و منشاء آثار و برکات فراوانی در حوزه‌های مختلف اجرایی و مسئولیت‌های مهم کشور از جمله ریاست قوه قضائیه، عضویت در شورای نگهبان، مجلس خبرگان رهبری و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام بودند و در راه تربیت عالمان دینی و ترویج آموزه‌های بلند و متعالی اسلامی و شیعی تلاش وافری به کار بستند که یادگاران ماندگار ایشان به نیکی ثبت و ضبط خواهد ماند.

این ضایعه دردناک را به محضر مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، مردم بزرگ ایران، حوزه‌های علمیه، علاقه‌مندان، طلاب و شاگردان و بیت مکرم ایشان تسلیت عرض و برای آن مرحوم فقید از درگاه خداوند متعال غفران و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت می‌کنم.

۴ دی ۱۳۹۷ ۰۰:۳۷