امام جمعه خورموج: وحدت حوزه و دانشگاه سبب ترویج اندیشه‌ اتحاد می شود

امام جمعه خورموج: وحدت  حوزه و دانشگاه سبب ترویج اندیشه‌ اتحاد می شود
امام جمعه خورموج گفت: وحدت حوزه و دانشگاه سبب ترویج اندیشه‌ اتحاد بیشتر بین دانشجویان و طلاب به عنوان دو قشر مهم و تاثیرگذار جامعه خواهد شد.

حجت‌الاسلام عبدالحسین مصلح در مراسم روز وحدت حوزه و دانشگاه و هفته پژوهش وفناوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتی(خورموج) افزود: پژوهش  جایگاه بزرگی در پیشرفت حوزه های متعدد دانشگاه ها دارند زیرا  در محیط دانشگاه مقصود اصلی دنبال کردن علم است و دانشجو یان باید در این مسیربا اهمیت عناصرعلمی تلاش کنند.

وی تصریح کرد: برای درست کردن ایرانی توسعه یافته و آزاد هنوز راه نرفته وجوددارد و  اگر بتوانیم مدیریت درست داشته باشیم از حداقل ها، حداکثرمنفعت

را ببریم که یقینا" به پیشرفت خواهیم رسید.

حجت‌الاسلام مصلح خاطر نشان کرد: انسان جهت فراگیری علم هیچ محدود یتی ندارد و امتیاز انسان نسبت به موجودات به خاطر استعداد بالای علمی و دانشی انسان است

وی  خلوص در نیت را مورد تاکید قرارداد و یادآورشد: اگر می خواهیم ماندگار شویم کار را باید بخاطر رضای خدا انجام دهیم.

امام جمعه خورموج اظهار داشت: وحدت این دو نهاد مقدس است و اتحاد حوزه‌ می‌تواند تقویت‌ کننده آموزش در هر دو ارگان باشد.

وی گفت: شهید مفتح از بنیانگذاران طرح وحدت حوزه و دانشگاه بود و با شهادت شهید مفتح، منافقین فکر کردند با ترور شخصیت‌ها می‌توانند در روند انقلاب اسلامی خلل ایجاد کنند ولی دیدند که سرعت انقلاب اسلامی بیشتر و روز به روز محکم‌تر شد.

مصلح ادامه داد: اکنون وظیفه ما این است که همواره تفکر کنیم که برای تحقق آرمان وحدت حوزه و دانشگاه چه اقدامی انجام دهیم.

امام جمعه خورموج افزود: شهید دکتر مفتح بهترین نماد وحدت حوزه و دانشگاه است و در مدت کوتاه عمر خود در بعد از انقلاب نقش تاثیر گذاری در اتحاد و همدلی دانشگاه وحوزه داشت.

در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر حوزه های علمیه خورموج و دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشتی(خورموج)  تقدیر بعمل آمد.

۲۸ آذر ۱۳۹۷ ۲۱:۵۴