فرماندار دشتی: دانشگاه‌های دشتی نیروهای کارآفرین تربیت کنند

فرماندار دشتی گفت: یکی از اقدامات موثر دانشگاه‌ها بحث کارآفرینی است که می‌طلبد در زمینه تربیت این افراد اهتمام جدی به آن صورت گیرد.

عبدالله نادری در نشست بررسی مسائل و مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج اظهار داشت: امروز کشور در شرایط سختی قرار دارد و دولت در این شرایط تلاش دارد که مشکلات را برطرف کند.

وی افزود: آمریکا در خزانه داری خود اتاق جنگ علیه کشور ما به راه انداخته و ما در یک جنگ تمام عیار اقتصادی، تبلیغاتی و روانی هستیم و دشمن تلاش دارد ناامیدی را درجامعه ترویج دهد و مردم را نسبت به آینده بدبیین و دلسرد کند که می طلبد با تلاش فراوان و کار شبانه روزی امید را در جامعه تقویت کنیم.

نادری ادامه داد: امروز تضعیف دولت تضعیف نظام است و باید با وحدت و انسجام در این شرایط سخت دولت را همراهی و حمایت کنیم.

وی اضافه کرد: یکی از اقدامات موثر دانشگاه‌ها بحث کارآفرینی است که می طلبد در زمینه تربیت افراد کارآفرین اهتمام جدی به آن صورت گیرد.

فرماندار دشتی خاطر نشان کرد: در حال حاضر ظرفیت ها و استعدادهای خوبی در حوزه اقتصادی در سطح شهرستان وجود دارد که می طلبد دانشگاهها نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.

نادری گفت: با توجه به ظرفیت دانشگاه آزاد این دانشگاه در حوزه علمی به خوبی ایفای نقش کرده و کارنامه علمی درخشانی دارد.

وی با بیان اینکه از رشته های مورد نیاز مردم و مرتبط با بازار کار حمایت می شود، اظهار کرد: کشاورزی محور توسعه شهرستان است و انتظار داریم دانشجویان در زمینه کارهای پژوهشی به ویژه در حوزه کشاورزی اهتمام داشته باشند.

نادری از تقویت شرکت های دانش بنیان در سطح شهرستان خبر داد و گفت: کمیته آموزش عالی در سطح شهرستان تشکیل می شود.

۱۵ آبان ۱۳۹۷ ۱۴:۲۸