سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج: پیروی از ولایت‌فقیه، بازدارنده نفوذ دشمن است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) گفت: پیروی از ولایت‌فقیه، بازدارنده نفوذ دشمن به کشور است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، اشکان معصومی در دیدار با دو نفر از جانبازان دفاع مقدس اظهار کرد:  در زمان جنگ تحمیلی از تجهیزات پیشرفته محروم بودیم و سلاح و تجهیزات به‌صورت سهمیه‌بندی به رزمندگان داده می‌شد؛ اما امروز جمهوری اسلامی از توان دفاعی و رزمی بسیار مناسبی بهره‌مند بوده و همه اینها از وجود خون مطهر شهدا و فداکاری جانبازان انقلاب اسلامی است.

وی افزود: همان‌طور که رشادت‌های شهدای کربلا در تاریخ ماندگار است و از آنها یاد می‌شود، شهدای دفاع مقدس نیز جاوید و ماندگار خواهند ماند.

سرپرست واحد خورموج تصریح کرد: در جنگ تحمیلی، تمام ابرقدرت‌ها مقابل ایران قرار داشتند و کشورهای غربی و عربی هرچه در توان داشتند در اختیار صدام قرار دادند.

وی یادآور شد: دفاع مقدس استقلال، هویت و غیرت مردم ایران اسلامی را نشان می‌دهد و این روزها، فرصت ارزشمندی برای بازخوانی حماسه‌های دلاورمردان سرزمین ایران است.

جانباز4

جانباز3