عطر افشانی و غبار رویی گلزار شهدا توسط دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج

مراسم غبار روبی و عطر افشانی مزار شهداء گرانقدر دوران انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس امروز با حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در گلزارشهدای این شهر برگزار شد. به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج، به مناسبت هفته دفاع مقد س رئیس و کارکنان واحد خورموج  با شهدا و امام راحل(ره) عهد و پیمانی دوباره بستند.

در این مراسم قبور مطهر شهدا با گلاب محمدی شستشو داده شد . رئیس، معاونین وکارکنان واحد با هدف زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی به مقام شامخ شهدا با نثار گل به تربت پاک شهدا با آرمان‌های بنیانگذارکبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای، شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق کردند.

در پایان نیز مراسم زیارت آل یاسین برگزار گردید.

گلزار5
گلزار3