بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) در محکومیت حملات تروریستی اهواز

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) با صدور بیانیه ای حمله تروریستی شهر اهواز را محکوم کرد.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

اقدام تروریستی و  وحشیانه در اهواز نشان  از درماندگی و بیچارگی دشمنان است که با حمایت‌های علنی و غیرعلنی خود از دست اندرکاران گروهک‌های تروریستی داعشی ،آنان را به جنایت نا فرجام و دشمنی هرچه بیشتر و کنار زدن حقیقت از چهره منفورشان وادار ساخته است.

این اعمال کورکورانه تروریستی و هدف قرار دادن مردم نشان از آن دارد که این  مزدوران معاند، نه تنها بویی از انسانیت نبرده اند بلکه برای دستیابی به اهداف پلیدشان از هیچ جنایتی فروگذار نیستند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) ضمن تسلیت به خانواده‌های شهدای این حادثه تروریستی، بر ضرورت برخورد قاطعانه و قانونی دستگاه‌های مسئول با تروریست‌ها و حامیان آنها وعوامل بر هم زننده امنیت ملی کشور، تاکید می‌کند.

۱ مهر ۱۳۹۷ ۰۹:۴۴