لغزش خواص جامعه یکی از عوامل شهادت امام حسین(ع) در کربلا بود

مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر گفت: یکی از عوامل شهادت امام حسین(ع) در کربلا لغزش خواص زمان بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از خورموج، حجت‌الاسلام‌ سید مرتضی حسینی در کارگاه آموزشی عبرت و فتنه‌های عاشورایی که ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج (دشتی) برگزار شد، گفت: «عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی، پایداری در دفاع از ارزش‌های اسلامی، امربه‌ معروف و نهی از منکر و شهادت‌طلبی در راه خدا درس‌های مهمی است که باید از قیام عاشورا و حادثه بزرگ کربلا گرفته شود.»

وی افزود: «مصائب و آزاری که بر خاندان پیامبر (ص) در روز عاشورا واقع شد، برای آن نظیری در کل زمان و تاریخ قابل‌تصور نیست؛ چنانچه امام حسن مجتبی (ع) فرمود: لا یوم کیومک یا اباعبدالله.»

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر اضافه کرد: «همواره بین جریان حق و عدالت‌طلب در دفاع از مظلوم با دستگاه ظلم و ستم درگیری وجود داشته است و این مبارزه همیشگی است.»

حسینی درباره زمینه‌های شهادت امام حسین (ع) و یارانش گفت: «یکی از مهم‌ترین عوامل قیام عاشورا تغییر در ارزش‌های اسلامی بود و جدا کردن مردم از اهل‌بیت علیهم‌السلام، تبعید صحابه بزرگ و مغضوب واقع‌شدن آنها و تبدیل خلافت پیامبر (ص) به پادشاهی باعث تغییر ارزش‌ها و آرمان‌های جامعه اسلامی شد.»

وی یکی دیگر از زمینه‌های وقوع این حادثه هولناک تاریخ یعنی ریختن خون پاک حضرت اباعبدالله (ع) و یارانش را لغزش خواص دانست و افزود: «خواص افراد صاحب نفوذ و صاحب تأثیر هستند که رفتار و گفتارشان در جامعه مخاطب دارد در آن دوران خواص به دلیل کوتاهی در رسالت خویش دچار لغزش شدند که منشأ اصلی آن دنیاگرایی این افراد بود.»

نهاد2
نهاد1