رئیس دانشگاه آزاد واحد خورموج: حمایت از کالای داخلی دست یافتن به اهداف سند اشتغال کشور است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت: حمایت از کالای ساخت داخل زمینه‌ساز بستری مناسب جهت دست یافتن به اهداف سند اشتغال کشور است.

علیرضا چمکوری در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال جاری، اظهار داشت: باید در راستای ترویج استفاده از تولیدات داخلی فرهنگ‌سازی شود.

وی افزود: قشر جوان ایرانی ازجمله پرمصرف‌ترین اقشار جامعه ایرانی به شمار می‌رود و باید فرهنگ استفاده از تولیدات داخلی را میان این قشر عظیم ترویج کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج بیان کرد: جوانان کارآفرین ایرانی جهت فعالیت در حوزه تولیدات داخلی نیازمند حمایت حاکمیت، دولت  و بانک‌های عامل با استفاده از بهره کم هستند.

چمکوری عنوان کرد: حمایت از تولیدات و محصولات داخلی باعث استفاده و به‌کارگیری سرمایه‌های خرد و کلان جامعه و امکان سرمایه‌گذاری آن در بخش‌های تولیدی کشور خواهد شد.

وی تأکید کرد: در حمایت از تولید و کالای داخلی و در راستای اقتصاد مقاومتی می‌توان زمینه رونق اقتصادی مقاومتی را در جامعه جویای کار افزایش و در کنار آن افزایش کیفی محصولات را فراهم آوریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج ادامه داد: حمایت از کالای ساخت داخل زمینه‌ساز بستری مناسب جهت دست یافتن به اهداف سند اشتغال کشور و به‌تبع آن کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری، همچنین افزایش تولید ناخالص ملی و رشد اقتصادی است.

۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۰۸:۴۹