کسب مقام نایب قهرمانی تیم رباتیک واحد خورموج در مسابقات بین المللی رباتیک Robonit2018

کسب مقام نایب قهرمانی تیم رباتیک  واحد خورموج  در مسابقات  بین المللی رباتیک Robonit2018
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج گفت: تیم رباتیک خلیج فارس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج که در سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی رباتیکRobonit2018)) که به میزبانی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل از تاریخ 16 الی 18 بهمن شرکت کرده بود به مقام نایب قهرمانی دست یافت.

دکتر علیرضا چمکوری افزود: تیم رباتیک خلیج فارس  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج که در لیگ رباتهای جنگجو سبک وزن این مسابقات  شرکت کرده بود با 6 برد و یک باخت در مسابقه فینال این مقام را کسب کرد.

رباتیک2

وی اضافه کرد: تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج دو سال است که فعالیت خود را آغاز نموده و با تلاشهای چندین ماهه گذشته این تیم  و با پشتیبانی که از طرف واحد دانشگاهی و حمایت ویژه دکتر عبدالهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به این مسابقات اعزام وموفق به اخذ مقام گردید.

تیم رباتیک خلیج فارس  دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج به سرپرستی دکتر حسن قائدی عضو هیات علمی گروه کامپیوتر در Robonit2018 شرکت نمود.

۱۹ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۳۲