آغاز ثبت نام رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج جهت نیمسال اول(مهر ماه) سال تحصیلی 98-97در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در مجموعه های مهندسی برق،مکانیک،عمران، حقوق ، کامپیوتر،حسابداری ، روانشناسی و ... بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

ه گزارش روابط عمومی واحد دشتی ، اشکان معصومی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) این واحد با اعلام این خبر گفت: داوطلبان جهت ثبت نام می توانند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org  با تهیه کارت اعتباری ثبت نام به صورت الکترونیکی اقدام به ثبت نام نمایند و به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه و با تحویل مدارک نسبت به تشکیل پرونده و ثبت نام خود اقدام نمایند.

وی افزود: صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج آمادگی کامل دارد تا در زمینه خدمت رسانی به دانشجویان عزیز تسهیلات اعتباری از قبیل وامهای قرض الحسنه شهریه کوتاه مدت (ترمی) و بلند مدت (پرداخت بعد از فارغ التحصیلی) ، وام قرض الحسنه ازدواج و وام قرض الحسنه ضروری پرداخت نماید .

معصومی خاطر نشان کرد : متقاضیان در صورت بروز هر گونه مشکل و سوالی می توانند با شماره های 07735340796-07735340715  با همکاران ما تماس حاصل فرمایند .

رشته های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج(دشتی) به شرح ذیل می باشد :

ثبت نام

۲۹ مرداد ۱۳۹۷ ۰۸:۰۳