دانشگاه در یک نگاه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در سال 81با پذیرش 86 دانشجو در دو رشته کاردانی حسابداری و برق-قدرت فعالیت خود را رسماً بصورت مرکز تحت پوشش واحد بوشهر آغاز نمود که در سال 86 با تکمیل سایت آموزشی دانشگاه واقع در یک کیلومتری شهر خورموج درجه دانشگاه از مرکز به واحد ارتقاء یافت و در حال حاضر با تعداد 32 رشته و قریب به 1100 دانشجو به فعالیت می پردازد .

این واحد آموزشی در حال حاضر دارای ساختمان آموزشی به مساحت 3700 متر مربع و سلف سرویس 240 متر مربع که در زمینی به مساحت 3 هکتار ساخته شده است .

سلف سرویس : این واحد دانشگاهی دارای سالن غذاخوری بصورت مجزا برای خواهران و برادران می باشد که مجهز به اتوماسیون تغذیه است.

مهمانسرای اساتید: این واحد دارای خوابگاه اساتید با امکانات رفاهی مناسب می باشد .

طرحهای در حال اجرای این واحد شامل ساختمان آموزشی به مساحت 6243 متر مربع و مزرعه آموزشی به مساحت 40 هکتار می باشد و طرحهای در دست مطالعه و طراحی این واحد شامل مسجد به مساحت 1000 متر مربع ، سوله ورزشی چند منظوره به مساحت 1550 متر مربع و سلف سرویس به مساحت 3700 متر مربع می باشد

کارگاهها و آزمایشگاهها

کارگاه ها