سامانه آموزش

ghalvash.swf 04 : 59- 13 : 11- 20 : 12

اخبار مهم

اخبار

مهندس چمکوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در پیامی عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان و علی الخصوص کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه  تبریک گفت تبریک گفت.
مهندس چمکوری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج در پیامی عید سعید فطر را به همه مسلمانان جهان و علی الخصوص کارکنان ، اساتید و دانشجویان دانشگاه تبریک گفت تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی واحد، متن پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج به شرح ذیل می باشد:
چهارمین طرح رمضان بهار قرآن در واحد خورموج
کارگاه آموزشی تفسیر سوره مبارکه حدید در روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج اتمام یافت.
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج هم دوش با مردم در راهپیمایی روز قدس
دانشگاهیان واحد خورموج نیز همراه با مردم متدین و همیشه در صحنه خورموج ، در سی هفتمین سال برگزاری روز جهانی قدس و شهدای مظلوم یمن به خیابان‌ها آمدند و با شعارهایی نفرت و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ابراز داشتند.
برگزاری مراسم محفل انس با قرآن با حضور قاریان بین المللی
برگزاری کارگاه تفسیر سوره حدید ویژه ماه رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد خورموج
کارگاه تفسیر سوره حدید با حضور کارکنان و اساتید در ایام ماه مبارک رمضان در نمازخانه واحد برگزارمی شود.
گزارش تصویری// مراسم یادواره شهدای دانشجو و شهید سال شهید نادر مهدوی
مهرجو:دانشگاه آزاد اسلامی منبع نیروی انسانی در شهرستان می باشد.
در آئینی با حضورشماری از مسئولین استانی و شهرستانی مراسم بزرگداشت هشت شهید دانشجو شهرستان دشتی و سردار شهید نادر مهدوی شهید شاخص سال ۹۴ کشور برگزار شد.
نماینده دانشگاه آزاد اسلامی در فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد: جامعه‌ای که در آن انتقاد کردن ممنوع باشد شهید پسند نیست
نماینده تام‌الاختیار دانشگاه آزاد اسلامی در فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد گفت: جامعه‌ای که در آن حرف زدن و انتقاد ممنوع باشد جامعه شهید پسند نیست و جامعه‌ای که جواب‌های علمای آن کهنه و قدیمی است امام پسند نیست.
تعداد نمایش: