عكس وسط سايت

اخبار مهم
عرفه، فرصتي كوتاه براي جاماندگان
رُوي إنّ ليلة عرفة يستجاب فيها ما دعا من خير و للعامل فيها بطاعة الله تعالى أجر سبعين و مائة سنة
پيام تسليت مهندس چمكوري درپي درگذشت برادر حجت الاسلام و المسلمين سيد محمدمهدي پورفاطمي
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج در پيامي درگذشت برادر حجت الاسلام و المسلمين سيد محمدمهدي پورفاطمي ، نماينده محترم مردم شريف دشتي و تنگستان در مجلس شوراي اسلامي را تسليت گفت.
پيام تبريك رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج به مناسبت سال تحصيلي جديد
مهندس عليرضا چمكوري رياست دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج به مناسبت فرارسيدن سال جديد تحصيلي پيام تبريكي خطاب به دانشجويان و دانشگاهيان صادر كرد .
دكتر ميرزاده: افزايش حداقلي شهريه كاملا قانوني و لازمه توسعه دانشگاه آزاداسلامي است.
دكتر ميرزاده: افزايش حداقلي شهريه كاملا قانوني و لازمه توسعه دانشگاه آزاداسلامي است، بايد از روش هاي عوام فريبانه در بحث شهريه دانشجويان، پرهيز كنيم
رئيس دانشگاه آزاد خورموج خبر داد تحصيل 1100 دانشجو در 34 رشته دانشگاه آزاد خورموج
رئيس دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج از تحصيل 1100 دانشجو در 34 رشته دانشگاه آزاد خورموج خبر داد.
ديدار فرماندار شهرستان دشتي با كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج
غلامرضا مهرجو فرماندار شهرستان دشتي روز سه شنبه با رئيس و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج ديدار نمودند.
گزارش تصويري
ديدار فرماندار شهرستان دشتي با كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي واحد خورموج
نام نويسي سال تحصيلي 93
 « قبلی   ۱   صفحه ۲ از ۴   ۳   ۴   بعدی »